Jedz z głową

Mleko


Nowszy post Starszy post Strona główna

Najpopularniejsze zagadnienia

znakowanie DMT data minimalnej trwałości mięso TPS produkcja ryby termin przydatności do spożycia dieta sól E antybiotyk kraj pochodzenia owoce tłuszcz warzywa wino woda zanieczyszczenie

Archiwum

  • ▼  2017 (34)
    • ►  czerwca (1)
    • ►  maja (8)
    • ▼  kwietnia (10)
      • Sól morska czy sól kuchenna, jaką wybrać?
      • Ziemniaki młode czy może wczesne, jaka jest prawda??
      • Kurczak czy indyk, który lepszy??
      • Ser Edamski czy Gouda, który wybrać???
      • Pietruszka czy pasternak?
      • Masło
      • Matiasy
      • Cukier biała czy brązowy
      • Dodawanie wody do produktów...
      • Mleko
    • ►  marca (15)
  • ►  2013 (10)
    • ►  maja (1)
    • ►  marca (1)
    • ►  lutego (2)
    • ►  stycznia (6)

Popularne posty

  • Czym jest FAO na rybach?
    FAO jest to międzynarodowy system znakowania obszarów połowu ryb słonowodnych. Opracowany przez organizację Food and Agriculture Organiz...
  • 10 przykazań właściwego przechowywania żywności chłodzonej.
    1. Temperatura w lodówce powinna wynosić 0-5 st. C (idealnie warunki to 0-4 st. C). Jeżeli nie masz wyświetlacza w lodówce, to użyj termo...

O Mnie

Mam na imię Janek. Dzielenie się wiedzą jest dobre, dlatego stworzyłem tę stronę. Jestem Technologiem żywności, zawodowo zajmuje się bezpieczeństwem, znakowaniem i higieną żywności.
producent okien lubuskieokna gorzów
Technolog żywności radzi. Obsługiwane przez usługę Blogger.